divendres, 17 de juliol del 2015

PAU MATARRODONA. Ets gran !




Benvolgut Pau, no he pogut evitar publicar l'escrit que vas enviar a l'equip. Ets molt "ben parit". Gràcies per ser-hi !

----------------------------------

S'acaba l'etapa de formació d'un equip. Primer error, considerar aquest equip com un simple equip. Som alguna cosa més que un equip, som un gran grup d'amics enamorats del hockey (i d'algunes germanes i MILFs). 
I la última cosa que va fer aquest grup no té nom. Guanyar un campionat d'Espanya d'herba, l'eterna espina clavada. Ens la vam desclavar bé, enviant el Tenis (guanyador dels altres CdE) a 7è i 8è i guanyant la final contra el Terrassa 2-1. 
Però perdoneu, la última cosa que va fer aquest equip no és guanyar un CdE. És deixar aixecar la copa que acredita l'equip com a campió d'Espanya al 19è jugador d'aquest any. A l'amic que estava a 100km estudiant, però tot i això va fer de delegat al Vallès a Sala i de càmera al d'herba (amb les cremades que comportava). Moltíssimes gràcies a tot, inventeu-vos un adjectiu per descriure'us
Joan Monzo i Alejandro Mafla Quiroz, dos porters que han tancat la porteria amb pany i forrellat. I no sé com, un és "made in China" i l'altre "made in Colombia". Però bueno, si els poses guardes es transformen en bèsties "atúralo todo". Tot i les mil bronques que m'han fotut (me'n mereixia algunes més), són la hòstia
Sam Cortés Lucassen , el cabrón majo que em va pendre dues coses. La posició de lliure (ser central no mola) i el sobrenom de "rubio". Però bueno, cedir la posició de lliure a un crack com ell és un autèntic honor, com ho és jugar al seu costat.
Oriol Roca Alguersuari , el que va començar al meu costat defensant i, cansat de que li fotés bronca cada vegada que anava a fer excursions, va acabar jugant de mig. I resulta que és bo i tot. Molt bo
Marc Heras Segura, "big hands" bon defensa i millor davanter (em sap greu Heras, però això ja no. Tu i jo davant diguem que bons, allò que es diu bons, no som. Desenganyem-nos, som la peste)
Joan Giménez Novell . La única persona capaç d'entrar a una reunió de final d'un CdE fent beatbox, d'obrir-se el cap amb la copa i d'aportar bon rollo a l'equip. Merci per tot el que ens han fet riure
Pol Albericio Sí, tot i que sembli mentida, no és rallat. Si més no, aquest CdE ha demostrat que sap treure boles sota pals. A part d'aquesta skill, si li passes pilotes rodant, les fa aparèixer a camp contrari per art de màgia. I normalment, prop d'algun jugador nostre.
 Jan Julià Carbonell, no estàs equip per casualitat ni perquè jo no hi sigui. Sacrifici, treball i ganes t'hi han portat. Segueix així i arribaràs lluny (alt no, però lluny sí).
 
Marc Abenoza El teu partit a Santander contra l'egara va ser brutal. Tot i això, que no et tornin a pendre el pèl mai més.
Pol Valldeperas La persona que no saps com descriure. Va jugant un partit mig bé i de cop et fot dos driblings, tres pases, un gol i partit acabat. Com ho fa? No ho sé. Però sé que l'MVP d'aquest any deu voler dir alguna cosa
 
Marc Escude Novell Màgia en estat pur, driblings amples. Això ho sap tothom i si t'ho recordo, et pujarà al cap (i passo de fer més massatges), però jo em quedo amb una cosa teva. Les sobades amb posició ultraincòmoda tornant de Santander i València
 Jan Amat Riera quan té la bola, la protegeix amb tot i quan la tenen els altres ho dóna tot per recuperar-la.
• Roc Badia Escolta una cosa (t'és fàcil), ets un tio molt ben parit. Tot i jugar poquet amb aquesta quinta, no has parat mai de riure i fer conyes
 
Roger Casas Solano Aquest sí que ha acabat la formació. Ha après a defensar. Tot i això, segueix fent més mal atacant, driblant rivals (alguns (m'hi incloc) han acabat humilats) i marcant gols claus
 Ignasi Ribó L'altre que encarna treball, esforç i sacrifici. L'any passat el va començar jugant a un tercer equip. Qui t'ho diria fa un any que ara series campió de Catalunya i d'Espanya? 
 
Nacho Tarrats Dura Mira que era maca la copa. I la vas haver de petar!!!! Tot i això, segueixes sent un gran jugador, incansable, davanter que fa el treball fosc (hi estava determinat pel color de pell), corre seguint el lateral fins la fi del món i es desmarca llavors per treure-se'l del damunt i rematar.
 
Arnau De Bruijn a veure, davanter estrella. Ets bo com a jugador, però com a persona ets genial. Només et vull dir una cosa: merci a tu especialment pel gest, ets molt gran.
 
Pol Sola la rata d'àrea. "Fer un, dos gols de rata és sort. Portar 6 anys fent gols de rata, és mèrit i vol dir alguna cosa".
I si aquestes 18 bèsties son així, és per alguna cosa. Xavi Planas, Xavi Torras Puig, Oriol Torras, David Ferrer Puig, Victor Pujol, Jordi Flo Durban, Xavi Ribas, Xavi Solsona Això també és vostre. I la part que és vostra és més gran que la que va trencar el Cheto.
També és pels pares i família , els únics que devien confiar en nosaltres a principi de temporada i sempre han estat animant.
Gràcies a tots
"Sou el millor que m'ha passat amb la roba posá"




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada